Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

6 sfaturi pentru cumpărarea unui apartament familiei cu copii

photo 6 sfaturi pentru cumpărarea unui apartament familiei cu copii

 

Criteriile pentru alegerea unei locuinţe pentru o familie nu sunt doar sprafaţa și numărul de camere. Să ne clarificăm ce este cu adevărat important și la ce să atragem atenția în interiorul apartamentului și în afara pereților săi.

1. Cea mai frecventă dorință

„Numărul de camere să fie egal cu numărul de copii, plus încă una pentru părinți” funcționează rar. În primul rând, deoarece oamenii sunt de obicei limitați in buget și nu își pot permite un apartament cu mai multe camere. În al doilea rând, pentru o familie cu un număr mare de copii, este mai logic să împărți dormitoarele între fete și băieți. Există însă o soluție - alegerea unei planimetrii bune, unde puteți împărți camerele în zone fără modificări semnificative. Cu idei de reamenajare și renovare, vă putem ajuta noi.

2. Suprafața utilă

Metrajul mare a locuinței nu este un indicator. Atunci când cumpărați un apartament, este important să analizați raportul dintre suprafața totală și suprafața utilă. Ar trebui să existe cât mai puține coridoare, în special cele înguste și lungi care trec prin tot apartamentul. Chiar dacă aspectul prevede posibilitatea instalării unui dulap pe suprafața nefolosită, nu ar trebui să considerați acest lucru un avantaj.

3. Zonarea sigură

În clădirile noi moderne, apartamentele cu mai multe camere sunt de obicei echipate cu mai multe băi. În acest caz, este rațional să facem una dintre ele „gospodărești” - pentru a depozita acolo produsele chimice pentru casă, a plasa o mașină de spălat și a usca hainele. O astfel de separare îi va proteja pe copii de contactul cu substanțe periculoase, inclusiv prin inhalarea particulelor de praf de detergent.

4. Balcoane sigure

Intrarea în balcon nu trebuie să fie din camera copiilor, mai ales dacă există copii mici. Mai bine dacă puteți merge la balcon sau loggie prin bucătărie sau sufragerie. Există apartamente cu astfel de planimetrii, atât în blocurile vechi, cât și în clădirile noi.

5. Contrar dorințelor adolescenților

Dacă în familia sunt copii mari care doresc să locuiască într-o cameră separată, rețineți că după câțiva ani vor dori să stea separat de părinți. Dacă va fi necesar (pe măsură ce copiii cresc) să vindeți sau să  faceți schimb a locuinței cu patru sau cinci dormitoare, pe un apartament cu o cameră sau două camera, va fi mult dificil decât a unui apartament cu trei camere.

6. O nuanță importantă a terenurilor de joacă.

Există terenuri de joacă practic în fiecare curte, dar nu fiecare curte este în siguranță. Alegeți clădiri noi în care teritoriul adiacent este închis pentru străini și pentru trecerea autovehiculelor. Puteți găsi o gamă largă de clădiri noi cu curți închise pe site-ul nostru.

Există un număr foarte mare de apartamente în Chișinău - în Centru, Botanica, Riscanovca, Buiucani, Telecentre, Sculianca. Apartamente cu o cameră, cu două camere, cu trei camere în orice zonă a orașului. Apartamente în clădiri noi și în blocuri secundare - trebuie doar să alegeți ce vă place, de restul ne vom ocupa noi, cu grijă pentru dvs.!

FAQ

Criteriile pentru alegerea unei locuinţe pentru o familie nu sunt doar sprafaţa și numărul de camere. Să ne clarificăm ce este cu adevărat important și la ce să atragem atenția în interiorul apartamentului și în afara pereților săi. Criteriile ar putea fi: 1. Cea mai frecventă dorință - Numărul de camere să fie egal cu numărul de copii, plus încă una pentru părinți; 2. Suprafața utilă - Metrajul mare a locuinței nu este un indicator; 3. Zonarea sigură - În clădirile noi moderne, apartamentele cu mai multe camere sunt de obicei echipate cu mai multe băi; 4. Balcoane sigure - Intrarea în balcon nu trebuie să fie din camera copiilor, mai ales dacă există copii mici; 5. Contrar dorințelor adolescenților - Dacă în familia sunt copii mari care doresc să locuiască într-o cameră separată, rețineți că după câțiva ani vor dori să stea separat de părinți; 6. Terenul de joacă - Există terenuri de joacă practic în fiecare curte, dar nu fiecare curte este în siguranță.
Criteriile pentru alegerea unei locuinţe pentru o familie nu sunt doar sprafaţa și numărul de camere. Totusi cel mai important criteriu in alegerea unui apartament ramine la discretia dumneavoastra. Există un număr foarte mare de apartamente în Chișinău - în Centru, Botanica, Riscanovca, Buiucani, Telecentre, Sculianca. Apartamente cu o cameră, cu două camere, cu trei camere în orice zonă a orașului. Apartamente în clădiri noi și în blocuri secundare - trebuie doar să alegeți ce vă place, de restul ne vom ocupa noi, cu grijă pentru dvs.!