Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

Ați decis să vindeți apartamentul?

photo Ați decis să vindeți apartamentul?

 

Ce trebuie să luați în considerare atunci când vindeți un apartament:

- vânzarea apartamentului va dura ceva timp (de obicei de la 2 săptămâni la 3 luni, în funcție de politica de preț pe care o alegeți).

- vânzarea apartamentului poate crea unele incomoditati (apeluri, vizite ale potențialilor cumpărători)

- plasarea anunțului pentru vânzarea unui apartament pe “panourile de anunțuri” – 999.md, makler.md, facebook, Instagram, Youtube etc., fiți pregătiți pentru apeluri de la agenții imobiliari de la toate agențiile imobiliare.

Să colaborați cu vreo agenție sau nu, este alegerea personală a fiecărui, compania Citys vă va oferă un impuls mare în publicitatea și promovarea apartamentului Dvs., precum și perioada de vânzare se va diminua în mod semnificativ. Dacă vindeți apartamentul în scopul îmbunătățirii condițiilor de locuit, atunci un agent imobiliar în ee ace vă va putea găsi o altă locuință. Colaborând cu Agenția Citys, reduceți semnificativ toate riscurile și timpul petrecut pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare.

Compania imobiliara Citys garanteaza atat cumparatorului cat si vanzatorului:

  Confidențialitate strictă. Agenția nu dezvăluie secretele tranzacției.

  Responsabilitate. Compania încheie contract cu fiecare client și garantează transparență si corectitudine.

  Ajutor în aprobarea împrumutului. Compania Citys cooperează cu diverse bănci, ee ace crește probabilitatea de aprobare a unui credit ipotecar la cele mai avantajoase condiții.

  Prețuri rezonabile. Costul serviciilor poate fi vizualizat pe site-ul campaniei.

  Comunicarea cu clientul 24 din 24. Cumpărătorul sau vânzătorul își pot apela agentul imobiliar în orice moment.

  Viteză și mobilitate. Dacă există o opțiune potrivită, tranzacția are loc în cel mai scurt timp posibil.

  Încredere și fiabilitate. Un comerciant privat poate lua în siguranță banii ca eposit și poate dispărea. Agenția și clientul sunt obligați prin contract. Clientul va avea un contract scris și o chitanță pentru plata serviciilor.

•  Asistență juridică în tranzacție.

•  Efectuarea tranzacției de cumpărare și vânzare de la începutul până la sfârșitul tranzacției. Sprijin în toate etapele.

Un mare plus este existența site-urilor precum 999.md, makler.md, facebook, Instagram, Youtube, dar pentru a vinde sau a cumpăra un apartament și a face o tranzacție de succes nu este la fel de ușor cum pare. Indiferent dacă sunteți cumpărător sau vânzător, vă invităm pentru o consultare gratuita la o cească de cafea sau ceai și vom discuta nuanțele cooperării. Vă așteptăm la adresa: Chișinău, bul. Ștefan cel Mare 128.