Intră pentru a posta sau a gasi ce ai nevoie. Apasă aici dacă nu ai cont încă.

Cumperi, vinzi apartamente Chisinau – contactează un profisionist

photo Cumperi, vinzi apartamente Chisinau – contactează un profisionist

 

Această recenzie va fi scrisoarea mea de recomandare către managerul de vânzări imobiliare Sergiu Umanschi, care reprezintă Citys.

De-a lungul anilor, am lucrat cu mulți agenți imobiliari, la mai multe oferte și pot spune cu încredere că Sergiu este cel mai bun manager pe care l-am angajat vreodată.

Sergiu are calitățile care îl fac un manager de vânzări extrem de reușit și eficient. El se distinge prin înaltă integritate și perseverență, ascultând întotdeauna interesele clienților. Sergiu, ca profesionist, a ținut cont de toate criteriile mele și, într-o perioadă foarte scurtă de timp, a selectat proprietatea potrivită pentru mine. El ascultă perfect nevoile clientului său și nu pierde timpul arătând bunuri imobiliare care nu îndeplinesc cerințele clientului. Efectuează cercetări pentru a ajuta la evaluarea valorii de piață corecte a proprietății pentru ofertă și apoi negociază efectiv cu partea opusă în numele clientului. Acordă o atenție deosebită detaliilor care vă vor permite să finalizați cu succes tranzacția. Am încredere în el.

După cum am menționat mai sus, el ne-a reprezentat ca cumpărători. În plus, nu aș ezita să mă întorc la el ca manager personal dacă aș vinde imobiliare. Tranzacțiile pot fi uneori foarte complexe și problematice, deci este mai bine să lucrați cu un agent imobiliar competent. Am încredere deplină în el și simt că va putea evalua corect orice situație și va găsi o soluție eficientă. În tranzacțiile viitoare, sunt sigur că doar Sergiu mă va reprezenta.

Dacă aveți întrebări, voi fi disponibil să răspundă prin e-mail [email protected]