Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

De unde să cumperi un apartament in bloc nou? – de la dezvoltator sau agenție

photo De unde să cumperi un apartament in bloc nou? – de la dezvoltator sau agenție

 

 

Acum agențiile ajută dezvoltatorii mari să vândă o cantitate impresionantă de metri pătrați, creând un flux suplimentar de clienți.

Unde este mai ieftin: la agenție sau la dezvoltator?

Principala întrebare care îi îngrijorează pe cumpărători este prețul.

Situația în care o clădire nouă este vândută de două companii în aceiași termeni creează rivalitate între departamentele de vânzări. Cumpărătorul are doar de cîștigat din acest lucru. Concurența îl obligă pe vânzător să îmbunătățească calitatea serviciului acordat.

 

De ce ne adresăm la un agent imobiliar?

Agentul va prelua problemele cheie pentru tranzacție:

• Va oferi mai multe variante de apartamente de la diferiți dezvoltatori.

• Va menționa caracteristicile bunului imobil (chiar și cele pe care dezvoltatorul ar dori să nu le indice).

• Va efectua tranzacții complexe (vânzarea locuinței vechi urmată de achiziționarea unei noi).

• Va pregăti setul de documente pentru o ipotecă sau participarea la programul guvernamental (Prima Casa).

• Va verifica autenticitatea documentelor de proprietarului asupra obiectului.

• Va oferi suport juridic pentru o tranzacție legală.

 

Un apartament într-o clădire nouă nu este o garanție a calității. Agențiile cooperează cu dezvoltatorii de încredere, ceea ce vă permite să reduceți la minimum riscurile de a cumpăra locuințe de calitate inferioară sau să investiți banii în construcții problematice.

Agentul vă va ajuta să argumente pro și contra diferitelor clădiri noi, alegerea unui apartament în versiune albă sau cu reparație.

 

De unde să cumperi?

Prețul este cheia, dar nu singurul parametru prin care se evaluează succesul unei tranzacții. Și dacă costul obiectului pentru dezvoltator și intermediar este același, atunci calitatea serviciilor vine în prim plan, agentul vă va oferi un volum mai mare de informație și suport.

 

! Sarcina dezvoltatorului este de a vinde locuințele proprii indifferent de calitate finală.

! Sarcina agenției este de a alege cea mai bună opțiune pentru client dintre un număr mare de clădiri noi. Cu condiții financiare egale - avantaj clar de a alege o agenție imobiliară.

 

FAQ

Deoarece agentul: Va Oferi mai multe variante de apartamente de la diferiți dezvoltatori. - Va menționa caracteristicile bunului imobil (chiar și cele pe care dezvoltatorul ar dori să nu le indice). - Va efectua tranzacții complexe (vânzarea locuinței vechi urmată de achiziționarea unei noi). - Va pregăti setul de documente pentru o ipotecă sau participarea la programul guvernamental (Prima Casa). - Va verifica autenticitatea documentelor de proprietarului asupra obiectului. - Va oferi suport juridic pentru o tranzacție legală.
Prețul este cheia, dar nu singurul parametru prin care se evaluează succesul unei tranzacții. Și dacă costul obiectului pentru dezvoltator și intermediar este același, atunci calitatea serviciilor vine în prim plan, agentul vă va oferi un volum mai mare de informație și suport. Un apartament într-o clădire nouă nu este o garanție a calității. Agențiile cooperează cu dezvoltatorii de încredere, ceea ce vă permite să reduceți la minimum riscurile de a cumpăra locuințe de calitate inferioară sau să investiți banii în construcții problematice. Agentul vă va ajuta să argumente pro și contra diferitelor clădiri noi, alegerea unui apartament în versiune albă sau cu reparație.