Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

Un oficiu nou Citys și-a început activitatea, Bulevardul Ștefan cel Mare 128, Chișinău

photo Un oficiu nou Citys și-a început activitatea, Bulevardul Ștefan cel Mare 128, Chișinău

 

Citys aduce la cunoştinţa clienţilor, partenerilor şi locuitorilor oraşului Chișinău despre deschiderea unui oficiu nou pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 128 colt cu strada Vasile Alecsandri, fiind un loc comod pentru clienţii business şi persoane fizice.

Citys pune un accent deosebit pe calitate şi eficienţa deservirii. Oficiul nou combină transparenţa, funcţionalitatea şi accesibilitatea. În sediul Citys, într-o atmosferă deschisă specialistii imobiliari sunt pregătiți să răspundă la orice întrebare și să efectueze rapid toate operaţiunile clienților.

Citys vă pune la dispoziție un complex întreg de servicii destinate să ușureze procesul de achiziționare, vânzare sau chirie a imobilului. Comisionul pentru vânzători de imobil este de 2-5%, iar pentru cei care dau in chirie acesta este echivalent costului pentru o lună de chirie.

Cumpărătorii și chiriașii NU ACHITĂ comisionul.

Specialisții noștri vă vor oferi toată asistența necesară din momentul când apelați la serviciile companiei Citys și până la semnarea contractului, iar, în caz de necesitate, și după încheierea tranzacției.

Ne angajăm să vă asigurăm satisfacția succesului și confidențialitate maximă în orice afacere imobiliară!

Ce obțineți, apelând la serviciile Citys:

• Consultanţă GRATUITĂ în tranzacții;

• Coordonare juridică;

• Soluții personalizate de finanțare;

• Evaluări autorizate;

• Soluţionarea situţiilor dificile;

• Analiză imobiliară;

• Marketing imobiliar.

Citys tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea companiilor imobiliare.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa:

Telefon: 022-022-077 sau 062-022-077; e-mail: [email protected]

FAQ

Citys aduce la cunoştinţa clienţilor, partenerilor şi locuitorilor oraşului Chișinău despre deschiderea unui oficiu nou pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 128 colt cu strada Vasile Alecsandri, fiind un loc comod pentru clienţii business şi persoane fizice. Citys pune un accent deosebit pe calitate şi eficienţa deservirii. Oficiul nou combină transparenţa, funcţionalitatea şi accesibilitatea. În sediul Citys, într-o atmosferă deschisă specialistii imobiliari sunt pregătiți să răspundă la orice întrebare și să efectueze rapid toate operaţiunile clienților.
Citys vă pune la dispoziție un complex întreg de servicii destinate să ușureze procesul de achiziționare, vânzare sau chirie a imobilului. Comisionul pentru vânzători de imobil este de 2-5%, iar pentru cei care dau in chirie acesta este echivalent costului pentru o lună de chirie. Cumpărătorii și chiriașii NU ACHITĂ comisionul. Specialisții noștri vă vor oferi toată asistența necesară din momentul când apelați la serviciile companiei Citys și până la semnarea contractului, iar, în caz de necesitate, și după încheierea tranzacției. Ne angajăm să vă asigurăm satisfacția succesului și confidențialitate maximă în orice afacere imobiliară! Ce obțineți, apelând la serviciile Citys: • Consultanţă GRATUITĂ în tranzacții; • Coordonare juridică; • Soluții personalizate de finanțare; • Evaluări autorizate; • Soluţionarea situţiilor dificile; • Analiză imobiliară; • Marketing imobilia.