Despre noi

Companie Imobiliara | Citys

Citys - partenerul tău imobiliar de încredere. 

Zi de zi selectăm și publicăm pentru tine cele mai bune oferte. Ești vânzător sau cumpărător, pentru a vinde sau a cumpăra avantajos un apartament sau alt bun imobil ai nevoie de o îndrumare profesionistă. O diversitate mare de imobile prezentată pe pagina Citys iti permite să faci alegerea corectă și să selectezi un apartament, o casă sau un birou care să-ti fie pe potriva. Compania Citys te va ghida pe intreaga durata a tranzacției de cumparare-vanzare a imobilului, iti va ajuta la pregătirea actelor necesare, la aprobarea creditului și va oferi consultanță juridică cu privire la toate problemele care pot aparea. Garantăm transparența și securitatea tranzacției.

Adesea, clienții noștri după ce procura un bun imobil au necesitatea de a face reparatie sau doresc sa schimbe mobilierul. Din aceste considerente, am decis să venim in ajutor și am lansat serviciul  reparația apartamentelor și fabricarea mobilei la comandă.

Compania noastră nu sa oprit doar in intremedierea bunurilor imobile, dar si a lansat construcția de case particulare, participam in constructia blocurilor locative și caselor de tip townhouse. Mereu selectam locația potrivită, unde totul va fi luat în considerare – teren de joacă, parcare, infrastructură dezvoltată. Fiecare casă este individuală. Pornind de la o fațadă elegantă și modernă, inclusiv si o planimetrie atent gândita.

 Valorile noastre

Valoarea noastră sunt clienții noștri mulțumiți. Principalul obiectiv este de a obține un rezultat propus, de a alege un bun imobil care să corespunda tuturor solicitarilor clientului. Abordare individuală pentru fiecare vânzător sau cumpărător.

Onestitate și parteneriat de încredere. Pentru munca productivă, este important să se stabilească o relație de încredere cu clientul. Semnarea contractului de vânzare-cumparare a imobilului, fără riscuri și „capcane”.

Angajații sunt o altă parte importantă a companiei. Dezvoltarea angajaților, creșterea calificărilor lor, informarea cu privire la toate schimbările din domeniul imobiliar si a legislatiei in viguare. 

 Avantajele noastre

Garanția onestității și confidențialității tranzacției.

Consiliere juridică gratuită – referitor la toate întrebările legate de tranzacțiile imobiliare

Asistență la evaluarea bunurilor imobiliare, la acordarea creditului ipotecar, la pregătirea documentelor pentru cadastru, serviciu fiscal și notar public.

Cu grijă pentru client, oferim reduceri la reparația apartamentelor și a mobilierului la comandă fiecărui client Citys.

Întotdeauna la legătură cu clientul pe toată durata tranzacției.

Recenzii