Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

Reparație

REPARAȚIA APARTAMENTELOR - 0% AVANS - ACHITARE ÎN RATE PÎNA LA 36 LUNI

Toată lumea se confruntă în viață cu reparații. Reparațiile ne sperie cu termene lungi și costuri mari, dar vom risipi toate stereotipurile de reparații. Reparatia apartamentelor cu Citys – rapid, accesibil, calitativ.

Cât costă reparația? Cum de ales materiale de calitate? Unde pot găsi o echipă de încredere de muncitori? Cum reparațiile la cheie nu sunt costisitoare și calitative? Toate aceste întrebări îi îngrijorează pe toți cei care încep să facă reparația apartamentului, dar avem răspunsuri la ele.

Abordarea individuală a fiecărui proiect sub bugetul dvs. Efectuăm lucrări de reparație de orice complexitate:

  • Demontarea materialelor și echipamentelor de finisare
  • Montarea podelelor
  •  Finisarea pereților și a plafoanelor
  • Montarea gresiei
  • Instalatii sanitare
  • Instalarea și înlocuirea cablajului electric
  • Instalarea ferestrelor și pervazurilor din plastic
  • Constructii
  • Înlocuirea sistemelor și echipamentelor de inginerie

Garanția calității pentru toate materialele de finisare și lucrările de construcție și instalare.

Politica flexibilă a prețurilor pentru toate tipurile de lucrări de reparații.

Tip de reparațiePreț
Reparație cosmetica
prevede lucrări numai în ceea ce privește înlocuirea acoperirilor de finisare a pereților, podelelor sau plafoanelor, fără a fi necesară modificări ale sistemelor de inginerie din apartament sau modificarea elementelor structurale ale acestuia. De regulă, se obișnuiește să se atribuie la reparații cosmetice: demontarea finisajului existent, nivelarea parțială a suprafețelor, umplerea, vopsirea, tapetarea și așezarea unui nou strat de pardoseală.
 de la 70 €/m²
Euroreparație
este un complex de măsuri de reparație și decorare, a căror ordine și calitate sunt determinate de normele obligatorii de construcție, de dreptul civil, de reglementările în domeniul protecției consumatorilor, precum și de standardele europene și internaționale în domeniul reparației și decorațiunii.
 de la 110 €/m²
Reparatie capitala
implică un set de activități legate de reparații și lucrări de finisare, în timpul cărora se efectuează și instalarea sau înlocuirea elementelor de construcție individuale, precum și a sistemelor și echipamentelor de inginerie pe cele noi. De regulă, reparația capitală este complexă, deoarece implică numeroase etape ale lucrărilor – de la demontarea finisajelor existente și a echipamentelor până la dispozitivele sistemelor inginerești și tehnice, construcția sau reconstrucția elementelor constructive ale încăperilor și finisarea în apartament. Adesea, reparația capitală este asociată cu reconstrucția sau replanificarea.
 de la 150 €/m²

 

Prețul reparațiilor poate varia în funcție de complexitatea muncii, de materialele selectate, de volumul de muncă și de metrajul incaperii.

Termeni

Dacă vorbim despre reparații complexe în condițiile "la cheie", durata totală a reparației unui apartament cu o suprafață medie de 50 mp este de 1-3 luni. Reparația cosmetică a apartamentului cu suprafața indicată poate fi efectuată în termen de o lună. Reparații minore se fac în cel mai scurt timp.

Formalități

Pentru lucrările de reparații, se întocmește un contract de reparații în apartament, care stabilește data începerii și finalizării lucrărilor, costul lucrării, obligațiile părților, precum motivele și procedura pentru punerea în aplicare a obligațiilor de garanție.

Contactați-ne și toate problemele de reparații le vom prelua noi!

Pentru mai multe informații despre perioada de desfășurare a lucrărilor, precum și prețurile estimative, puteți afla la numărul 062 022 077 sau puteți lăsa o cerere pe site prin intermediul consultantului online.