Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

10 deosebiri Citys de alte agenții imobiliare

photo 10 deosebiri Citys de alte agenții imobiliare

 

Citys – o modalitate ușoară de a găsi locuința într-o clădire nouă sau bloc vechi, pentru tine sau pentru o investiție. Nu suntem doar o agenție imobiliară și iată de ce:

 

1. Îţi apreciem timpul

Nu este nevoie să studiezi personal site-urile și să vizitezi departamentele de vânzări ale dezvoltatorilor, să comunici cu proprietarii de apartamente, să negociezi un preț și, ca rezultat, să cauți prin zeci de variante care sunt departe de viziunile tale despre locuința ideală. La trei zile după prima întâlnire cu tine, vei avea prețuri reale, machete, precum și fotografii sau videoclipuri de la obiectele care vă interesează. În procesul de colaborare, nu îţi sustragem atenția de la activitatea ta principală. Cu excepția primei întâlniri personale, construim toate comunicările, cum îţi convine - prin telefon, poștă, messenger etc.

 

2. Cu noi este confortabil și ușor

Nu impunem un stil strict de comunicare. Suntem mai aproape de un format prietenos, când suntem pe aceeași lungime de undă și ne înțelegem perfect. Vom face tot posibilul pentru ca alegerea unei locuinţe să nu se transforme într-o cursă chinuitoare pentru tine., ci să fie ușoară și plăcută – așa cum ar trebui să fie alegerea viitoarei locuințe. Alege singur locul de întâlnire și vom merge să-ţi prezentăm obiectele imobiliare cu mașina noastră.

 

3. Suntem deschiși și sinceri

Fără trucuri sau capcane. Nu îţi vom “băga” un anumit apartament sau dezvoltator - dimpotrivă, este în interesul nostru să-ţi justificăm așteptările și încrederea la 110%. 8 din 10 dintre clienții noștri vin la noi prin recomandare și cine va recomanda o companie prietenilor și cunoscuților, fiind nemulțumiți de munca acestora?

 

4. Te auzim cu adevărat și înțelegem de ce ai nevoie

Avem variante gata verificate pe care ți le putem propune. Dacă opțiunile propuse dintr-un anumit motiv nu ți se potrivesc, începem să le căutăm pentru tine și după criteriile tale. Dar, mai întâi, vom vorbi la o ceașcă de cafea într-un loc confortabil, astfel încât să poți spune în detaliu viziunea ta despre viitoarea ta casă, iar noi – te vom ascultăm cu atenție și cel mai important – te vom auzi.

 

5. Suntem mereu de partea ta și îţi apărăm exclusiv interesele

Dacă este necesar, vom conveni asupra condițiilor individuale și, ca standard, vom verifica toate actele dezvoltatorului sau ale proprietarului apartamentului, recenziile despre el și reputația sa. Vom cere și vom primi de la vânzător răspunsuri la toate întrebările care te interesează.

 

6. Vom face expertiză

Da, înțelegem cu adevărat toate subtilitățile și nuanțele, așa că te vom avertiza întotdeauna dacă ceva nu este în regulă, vom sublinia neajunsurile și punctele la care merită să fii atent. La noi te vei simți încrezător și în siguranță - și acest lucru este deosebit de important pentru cei care cumpără proprietăți imobiliare pentru prima dată.

 

7. Te vom însoți și susține în toate etapele

Vom fi alături de tine în toate etapele tranzacției (și chiar și după semnarea contractului, dacă dorești - pentru a clarifica nuanțele, a clarifica detalii, a răspunde la întrebări sau doar pentru sprijin.

 

8. Reducem riscurile la minimum

Inspectăm personal toate obiectele. Verificăm cu atenție toate documentele vânzătorilor - nu numai în registrele deschise, ci și prin canalele noastre. Și oferim doar imobile făra riscuri.

 

9. Sarcina noastră este să găsim o locuință pe care dorești cu adevărat să o cumperi

Am facut procesul de selecție rapid, ușor și plăcut pentru tine. Construim comunicarea pe baza unui parteneriat care îţi este confortabil. Asistență la evaluarea imobiliară, la înregistrarea creditelor ipotecare pentru o locuința, la pregătirea actelor pentru cadastru, serviciul fiscal și notar.

 

10. Un alt mare avantaj al nostru

Știm nu doar să vindem apartamente sau case gata făcute, dar am făcut un pas mult mai departe. Construim case. Fiecare casă este diferită. De la fațada elegantă și modernă până la aspectele interioare din fiecare locuința. Deja în etapa de construcție, poți participa la îmbunătățirea și amenajarea apartamentului sau a casei tale.

FAQ

Citys – o modalitate ușoară de a găsi locuința într-o clădire nouă sau bloc vechi, pentru tine sau pentru o investiție. Nu suntem doar o agenție imobiliară, dar o complexitate de solutii pentru majoritatea cazurilor cind e vorba de o locuinta. Ai urmatoarele beneficii : 1. Îţi apreciem timpul; 2. Cu noi este confortabil și ușor; 3. Suntem deschiși și sinceri; 4. Te auzim cu adevărat și înțelegem de ce ai nevoie; 5. Suntem mereu de partea ta și îţi apărăm exclusiv interesele; 6. Vom face expertiză; 7. Te vom însoți și susține în toate etapele; 8. Reducem riscurile la minimum; 9. Sarcina noastră este să găsim o locuință pe care dorești cu adevărat să o cumperi; 10. Un alt mare avantaj al nostru.
1. Îţi apreciem timpul. Nu este nevoie să studiezi personal site-urile și să vizitezi departamentele de vânzări ale dezvoltatorilor, să comunici cu proprietarii de apartamente, să negociezi un preț și, ca rezultat, să cauți prin zeci de variante care sunt departe de viziunile tale despre locuința ideală. La trei zile după prima întâlnire cu tine, vei avea prețuri reale, machete, precum și fotografii sau videoclipuri de la obiectele care vă interesează. În procesul de colaborare, nu îţi sustragem atenția de la activitatea ta principală. Cu excepția primei întâlniri personale, construim toate comunicările, cum îţi convine - prin telefon, poștă, messenger etc. 2. Cu noi este confortabil și ușor. Nu impunem un stil strict de comunicare. Suntem mai aproape de un format prietenos, când suntem pe aceeași lungime de undă și ne înțelegem perfect. Vom face tot posibilul pentru ca alegerea unei locuinţe să nu se transforme într-o cursă chinuitoare pentru tine., ci să fie ușoară și plăcută – așa cum ar trebui să fie alegerea viitoarei locuințe. Alege singur locul de întâlnire și vom merge să-ţi prezentăm obiectele imobiliare cu mașina noastră. 3. Suntem deschiși și sinceri. Fără trucuri sau capcane. Nu îţi vom “băga” un anumit apartament sau dezvoltator - dimpotrivă, este în interesul nostru să-ţi justificăm așteptările și încrederea la 110%. 8 din 10 dintre clienții noștri vin la noi prin recomandare și cine va recomanda o companie prietenilor și cunoscuților.