Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

999 minute pentru a cumpăra un apartament

photo 999 minute pentru a cumpăra un apartament

 

Tranzacțiile imobiliare sunt printre cele mai dificile. Achiziționarea de bunuri imobile, vânzarea unei case, achiziționarea unui apartament prin ipotecă, vânzarea unui apartament ipotecat sau orice alt imobil, achiziționarea de bunuri imobile în construcție, achiziționarea prin cesiune de drepturi-toate aceste tranzacții necesită o anumită competență și cunoștințe în domeniul dreptului civil și al familiei, cunoștințe în domeniul ipotecilor și finanțelor.

În cele mai multe cazuri, este foarte dificil pentru un neprofesionist să efectueze o astfel de tranzacție, deoarece unii oameni trec prin astfel de lucruri o dată în viață, iar o tranzacție imobiliară, de obicei valorează câteva zeci de mii de euro, este aproape o avere pentru multe familii. În astfel de momente este necesar un agent imobiliar profesionist, pentru care astfel de tranzacții sunt zilnice și el  le poate coordona, minimizând toate riscurile la aproape zero.

999 secunde va fi necesar pentru un agent imobiliar profesionist Citys pentru o consultare detaliată, consultarea este gratuită!

Un agent imobiliar profesionist vă va ajuta să cumpărați o proprietate la un preț favorabil, să o negociați corect și favorabil sau să vindeți proprietatea la un preț avantajos.

Astăzi, aproape 60% din toate tranzacțiile au loc cu ajutorul unui credit ipotecar, astfel încât un agent imobiliar profesionist vă va ajuta să obțineți aprobarea la o rată favorabilă.

Un număr mare de tranzacții se efectuează atunci când obiectul vândut este ipotecat băncii, există o datorie la plățile de utilități. Cumpărătorul dorește să obțină un credit ipotecar pentru achiziționarea de bun imobiliar, dar băncile îl refuză. În astfel de cazuri este nevoie de un agent imobiliar care să conducă profesional tranzacția, să aprobe Ipoteca pentru cumpărare, să vândă proprietatea ipotecată și să ajute la închiderea datoriei pe facturile de utilități.

999 minute vor fi necesare pentru un agent imobiliar profesionist Citys pentru a finaliza cu succes tranzacția, încearcă și tu!

Dacă doriți să vindeți sau să cumpărați avantajos bunuri imobile în Chișinău sau în alte orașe ale Moldovei, sunați la: + (373) 62 022 077 sau lăsați o cerere pe site, serviciile unui agent imobiliar sunt întotdeauna la dispozitia dvs.!