Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

Agenție imobiliară Chisinau, Moldova

photo Agenție imobiliară Chisinau, Moldova

 

Atunci când cumpărați un apartament sau o casă direct de la proprietar, în procesul de cumpărare și exploatare se dovedesc a fi o mulțime de "circumstanțe interesante". Cum ar fi: probleme cu actele pentru imobil, robinete defecte, probleme cu încălzirea, vecini zgomotoși, aparate de uz casnic defecte.

La ce șeretlicuri numai nu recurg proprietarii de case și apartamente pentru a face o prezentare impresionantă a locuințelor lor. Proprietarul nu vă va spune tot adevărul despre dezavantajele imobilului.

Pentru a nu intra într-o astfel de situație, vă recomandăm să contactați o agenție imobiliară de încredere, unde lucrează agenți imobiliari profesioniști, care pot, la propriu, să evalueze la prima vedere starea unei case, townhouse sau a unui apartament și să identifice principalele zone cu probleme care necesită o atenție deosebită. Acest moment ridică o întrebare firească. Cum alegeți agentia care vi se potrivește dintre numeroasele agenții imobiliare?

Agenție imobiliară de încredere. Care sunt criteriile de alegere?

- Durata de activitate și experiența pe piața imobiliară

Durata de activitate a companiei este un indicator foarte condiționat, ar trebui să acordați atenție experienței unei agentii imobiliare. Marimea unei agenții imobiliare nu este, de asemenea, o măsură cheie. Agențiile mici lucrează mult mai eficient și abordează fiecare client mai flexibil și individual, deoarece lucrează la o bună reputație pe piață. Puteți veni pentru o consultație gratuită la birou, discutați direct cu un agent, abordați toate nuanțele de cumpărare - vânzare a imobilului.

- Reputația agenției

Puteți evalua acest parametru citind recenziile clienților mulțumiți și nemulțumiți. Aceste recenzii pot fi găsite pe google, pagina agenției de pe facebook, instagram. Numai că merită să le analizăm nu la propriu și nu la rând, deoarece conform tuturor statisticilor cunoscute, acestea sunt scrise în principal de clienți nemulțumiți. Pe baza acestui fapt, merită să luăm în considerare doar critici obiective și constructive.

- Securitate garantată a tranzacțiilor

În etapa de cunoaștere a agenției imobiliare care vă place, ar trebui să clarificați imediat ce garanții oferă agenția, ce contracte trebuie să încheiați și până când puteți conta pe ajutor și sprijin din partea lor.

- Disponibilitatea unei baze de date completate și actualizate în mod constant de obiecte imobiliare

După ce ați intrat pe site-ul unei agenții imobiliare, veți putea evalua confortul sistemului de căutare a opțiunilor curente de vânzare a imobilelor și numărul total de oferte care corespund criteriilor dvs. de căutare. Direct în agenție, ei vor alege și mai multe opțiuni care nu au fost încă publicate fizic pe site.

De fapt, există o mulțime de criterii pentru alegerea unei agenții imobiliare de încredere și toată lumea este ghidată de cele care sunt esențiale pentru el. Ai încredere, mai presus de toate, în propriile tale sentimente și bunul simț. Un astfel de număr de firme de pe această piață, care este acum, vă permite să alegeți în mod deliberat agenția dvs., cu care va veți simti confortabil și calm.

Apropo, dacă sunteți interesat de o agenție de încredere pentru cumpărarea sau vânzarea de bunuri imobiliare în Moldova, vă recomandăm să contactați compania Citys. Situl cu cea mai mare bază de imobile, în fiecare zi oferte noi, o abordare individuală a fiecărui cumpărător si vânzator. Avem peste 1000 de clienți mulțumiți în contul nostru, rezolvând situații dificile, garantând aprobarea unui credit ipotecar.

FAQ

Criteriile de alegere sunt: Durata de activitate a companiei este un indicator foarte condiționat, ar trebui să acordați atenție experienței unei agentii imobiliare; Reputația agenției, evaluind acest parametru citind recenziile clienților mulțumiți și nemulțumiți, iar aceste recenzii pot fi găsite pe google, pagina agenției de pe facebook, instagram; Securitate garantată a tranzacțiilor; Disponibilitatea unei baze de date completate și actualizate în mod constant de obiecte imobiliare. Noi avem peste 1000 de clienți mulțumiți în contul nostru, rezolvând situații dificile, garantând aprobarea unui credit ipotecar, etc.
Atunci când cumpărați un apartament sau o casă direct de la proprietar, în procesul de cumpărare și exploatare se dovedesc a fi o mulțime de circumstanțe interesante. Cum ar fi: probleme cu actele pentru imobil, robinete defecte, probleme cu încălzirea, vecini zgomotoși, aparate de uz casnic defecte. La ce șeretlicuri numai nu recurg proprietarii de case și apartamente pentru a face o prezentare impresionantă a locuințelor lor. Proprietarul nu vă va spune tot adevărul despre dezavantajele imobilului. Pentru a nu intra într-o astfel de situație, vă recomandăm să contactați o agenție imobiliară de încredere, unde lucrează agenți imobiliari profesioniști, care pot, la propriu, să evalueze la prima vedere starea unei case, townhouse sau a unui apartament și să identifice principalele zone cu probleme care necesită o atenție deosebită.