Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

Apartamente. Planificare seriei 143

photo Apartamente. Planificare seriei 143

 

  Analizând ofertele de pe piața apartamentelor standard din Chișinău, sarcina principală este de a identifica ce apartamente sunt la cea mai mare cerere în rândul potențialilor cumpărători și ce avantaje au. În perioada de construcție în masă a apartamentelor standard din Chișinău, existau standarde, 9 m.p. per 1 persoană, pe baza acestor standarde, a început construcția caselor standard, cum ar fi: „Hrușciov”, „Stalinka”, „Cehă” și „Poluceska”, „Brejnev”, seria 102, seria 135, seria 143, seria moldovenească ”, MCV numit „ seria Varnița ”,„ Balți ” și „ seria Cahul”.

  Principalul criteriu pentru alegerea locuințelor este „planimetria reușită” a apartamentului, acest concept înseamnă: camere separate, de preferință pătrate, bucătărie cu o suprafață de cel puțin 8 m.p., spații comune, cum ar fi un coridor și un hol de intrare, cât mai mari posibil.

  În prezent, una dintre cele mai bune este seria 143 cu o bucătărie de 9 m.p., camere pătrate separate și un hol imens, care nu se găsește în nici o altă serie. Dar holul de intrare uriaș - în esență, o altă cameră mare - face ca aceste apartamente să fie foarte atrăgătoare pentru cumpărătorii de pe piața secundara. Un fapt interesant este că multe clădiri noi și moderne sunt proiectate după asemănarea seriei 143. Seria „Cahul” și „Bălți” sunt similare cu apartamentele din seria 143, diferite doar sub forma de logii și fațade.

  Blocul cu seria 143 este o clădire cu nouă etaje. Pereții interiori sunt din beton armat cu grosimea de 160 mm. Casa este proiectată cu scări largi și un lift. Fundația este parțial prefabricată din beton armat. Rezistența seismică a acestor case este foarte mare.

  Prețul mediu pentru 1 m.p. este de 817 euro, prețul variază de la 712 la 922 de euro pe 1 m.p.

  Clădirile de acest tip cu nouă etaje (seria 143) sunt situate pe Botanika - str. Valia Crucii, str. Cuza Voda, bd. Traian. În Centru - str. Izmail, bd. Constantin Negruzzi. Pe Buiucani - str. Ion Neculce, str. Liviu Deleanu, bd. Alba Iulia. Pe Riscanovca - str. Studentilor, bd. Moscovei, str. Florilor. Pe Ciocana - str. Igor Vieru, str. Peter Zadnipru, bd. Mircea cel Batrin.

  Alegerea de apartamente astăzi este una foarte mare. Cu toate acestea, în ciuda numărului semnificativ de clădiri noi, mulți cetățeni preferă în continuare ofertele pieței secundare, testate în timp și care îndeplinesc pe deplin standardele moderne de calitate.

FAQ

Clădirile de acest tip cu nouă etaje (seria 143) sunt situate pe Botanika - str. Valia Crucii, str. Cuza Voda, bd. Traian. În Centru - str. Izmail, bd. Constantin Negruzzi. Pe Buiucani - str. Ion Neculce, str. Liviu Deleanu, bd. Alba Iulia. Pe Riscanovca - str. Studentilor, bd. Moscovei, str. Florilor. Pe Ciocana - str. Igor Vieru, str. Peter Zadnipru, bd. Mircea cel Batrin. Cumpara un apartament in chisinau.
Analizând ofertele de pe piața apartamentelor standard din Chișinău, sarcina principală este de a identifica ce apartamente sunt la cea mai mare cerere în rândul potențialilor cumpărători și ce avantaje au. Blocul cu seria 143 este o clădire cu nouă etaje. Pereții interiori sunt din beton armat cu grosimea de 160 mm. Casa este proiectată cu scări largi și un lift. Fundația este parțial prefabricată din beton armat. Rezistența seismică a acestor case este foarte mare. În perioada de construcție în masă a apartamentelor standard din Chișinău, existau standarde, 9 m.p. per 1 persoană, pe baza acestor standarde, a început construcția caselor standard, cum ar fi: Hrușciov, Stalinka, Cehă și Poluceska, Brejnev, seria 102, seria 135, seria 143, seria moldovenească , MCV numit seria Varnița , Balți și seria Cahul. Agenție imobiliară de încredere.