Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

Ar trebui să încredinţez vânzarea apartamentului meu la mai multe agenții?

photo Ar trebui să încredinţez vânzarea apartamentului meu la mai multe agenții?

 

Bineînțeles că poți, de ce nu - spui tu, iar acest lucru este destul de justificat. Dacă nu vă jenează prețul, care va fi redus din cauza numărului mare de oameni care doresc să vândă și a persoanelor necunoscute care vor veni în apartamentul dvs. pentru a vedea, și nu întotdeauna pentru a cumpăra.

Cum afectează valoarea imobilului sau, mai degrabă, cum scade prețul atunci când zeci de agenți imobiliari iau să-ți vândă imobilul.

Desigur, există o mulțime de vizualizări, o coadă de clienți, cel mai adesea o coadă de agenți imobiliari cu aceiași clienți. Să ne punem în locul cumpărătorului - deschizi site-ul 999 sau un makler etc., și vezi acolo mai multe oferte ale aceluiași imobil, îți faci o programare, vii la prezentare, te întâlnește acolo cu un agent imobiliar (sau cu toți agenții imobiliari la care ai apelat), vezi imobilul, ți se potrivește. Ieși și, așa cum se întâmplă în 1000%, spui tuturor agenților imobiliari – cine din voi îmi face cel mai mic preț, cu acela voi merge mai departe să procur acest imobil.

Apoi toți agenții imobiliari încep să te sune și să dea argumente rezonabile pentru a scădea prețul (nu este cea mai corectă metodă de lucru). Cine primește cel mai mic preț posibil de la proprietar – acela și va încheia tranzacția.

Este mult mai onest și mai transparent să lucrezi cu un singur agent imobiliar - el te va ajuta să vinzi mai scump și mai rapid fără jocuri de depreciere - exact așa funcționează un „acordul exclusiv” atunci când agentul imobiliar vă protejează interesele și nu concureaza cu alți agenti în diminuarea prețului.

Daca dorești sa vinzi sau sa cumperi profitabil imobile în Chisinau sau în alte regiuni ale Moldovei, suna la numarul: + (373) 62 022 077 sau lasă o solicitare pe site, managerii profesioniști Citys sunt întotdeauna la dispozitia clientului!