Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

Cum să devii agent imobiliar fără experiență?

photo Cum să devii agent imobiliar fără experiență?

 

Astăzi, tot mai mulți oameni tind să aleagă un loc de muncă care să nu ofere doar nevoi de bază, ci și să le permită să se dezvolte, să acumuleze Finanțe personale și să gestioneze timpul liber.

Desigur, mulți vin în cele din urmă pe piața imobiliară: aici, cu suficientă perseverență și muncă grea, oricine poate ajunge rapid la înălțimi. Cu toate acestea, nu credeți că acest lucru este ușor de obținut - nu toată lumea reușește.

În primul rând, o listă rapidă de fapte pentru oricine planifică o carieră în domeniul imobiliar.

1. Nu veți deveni agent imobiliar într-o săptămână: toate cursurile expres, de regulă, nu aduc beneficii.

2. Nu poți învăța pe Internet. Este necesar să mergeți la prezentări, să comunicați cu cumpărătorii și vânzătorii și colegi cu experiență.

3. Dacă nu efectuați imediat tranzacții, aceasta nu înseamnă eșec. Uneori trec câteva luni înainte de prima vânzare, ceea ce este normal.

4. Există suficiente oferte pe piața din Moldova, precum și cei care doresc să cumpere, astfel că găsirea unui client este o chestiune de efort personal, nu o bază de date gata pregătită.

Cum să devii agent imobiliar sau ce ar trebui să învețe un începător?

Astfel, trebuie să înțelegem că, probabil, în stadiul inițial, începătorii abia așteaptă munți de aur. Totuși, acest lucru nu este valabil în orice domeniu. Pentru a stăpâni această profesie, este necesar să parcurgem mai mulți pași.

1. Explorați orașul. Ar trebui să aveți o idee despre toate sectoarele și infrastructura lor. În general, ar trebui să cunoașteți orașul ca cele 5 degete ale mâinii. Ideal.

2. Studiați conjuctura prețurilor. Ar trebui să înțelegeți cum se formează prețurile pe această piață, cum s-au schimbat în ultimii ani. Citiți analizele, comparați modificările costului locuințelor cu alte schimbări în economie și sfera politică-învățați să înțelegeți procesele din industrie.

3. Studiați aspectele juridice. Un agent imobiliar ar trebui să poată efectua tranzacții corect și în siguranță. Legislația în domeniul imobiliar, aspecte procedurale, contractele de ipotecă, nuanțe de moștenire și donație etc. - toate acestea trebuie înțelese.

4. Studiați fluxul de documente. Trebuie să puteți întocmi în mod corespunzător toate documentele legate de cumpărarea și vânzarea de locuințe, efectuând tranzacții imobiliare în general.

5. Trebuie să înveți cum să negociezi, să faci apeluri la rece, să lucrezi cu obiecțiile clienților-astăzi există o mulțime de literatură cu acces deschis și lecții video de instruire despre vânzări, poți să te scufunzi singur în subiect.

6. Studiați dezvoltatorii. Chiar dacă nu intenționați să lucrați pe piața primară, fiecare agent imobiliar ar trebui să știe cine, unde și cum a construit.

7. Studiați instrumentele financiare utilizate pe piața imobiliară. Împrumuturi, ipoteci, rate, chirie – cumpărare, trebuie să înțelegeți cum funcționează astfel de mecanisme.

Acesta este minimul necesar pentru a deveni agent imobiliar.

Aflați mai multe despre formare

Cum să devii agent imobiliar fără experiență, de unde să începi? Pentru a finaliza toți pașii de mai sus, consultați mai întâi specialiști cu experiență: dacă nu cunoașteți Agenți imobiliari, aceștia sunt ușor de contactat în rețelele sociale.

Efectuați apeluri de încercare către cei care vând locuințe fără intermediari: încercați să le oferiți serviciile dvs. Astfel de oameni pot fi găsiți pe 999.md, makler.md și alte site-uri similare. Nu vă fie teamă să fiți respinși: practicați comunicarea cu clienții. Dar, în mod ideal, vă sfătuim să obțineți un loc de muncă într-o agenție. Pentru a face acest lucru, trebuie să trimiteți CV-ul dvs. la poștă [email protected] și să veniți la un interviu la adresa bl. Ștefan cel Mare și Sfînt, 128.