Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

Cum sa procuri un apartament în ipoteca?

photo Cum sa procuri un apartament în ipoteca?

 

Propria locuință, apartament sau casă este o temelie buna pentru un viitor sigur. Toată lumea încearcă să cumpere o locuință, decât să trăiască într-un apartament cu chirie și sa depinda de proprietar. Nu întotdeauna bugetul familiei este suficient pentru a cumpăra un apartament, în acest caz, este rezonabila să aplici la credit ipotecar.

1. Evaluați-vă capacitățile financiare

Ce sumă de bani dispuneti pentru prima rata? Care ar fi pretul apartamentului pe care-l doriti? Calculați mărimea plății lunare cu ajutorul unui calculator de creditare. Evaluați-vă în mod rational posibilitățile, astfel încât ipoteca să nu fie o povară pentru dvs.

2. Contactați compania imobiliară

Compania imobiliara va va alege un apartament la cererea dumneavoastră. Agentul imobiliar va va comunicat toate conditiile de creditare, vă va ajuta să colectati toate actele necesare.

3. Examinarea cererii dvs. de catre banca

După alegerea unui apartament și pregătirea documentelor, cererea dvs. de credit ipotecar va fi examinata de banca. Examinarea durează de la câteva zile, până la o lună. Procurarea unei locuințe prin intermediul unei companii vă crește foarte mult șansele de aprobare a împrumutului.

4. Evaluarea proprietății

Când apartamentul este ales, trebuie să fie evaluat. Banca nu va acorda 100% din valoarea apartamentului, dar aproximativ 70% din prețul său la încheierea evaluatorului.

5. Contractul de credit

Înainte de tranzacție, veti semna un contract de împrumut, după care banca va pregăti pentru tine suma necesară, astfel încât vânzătorul apartamentului sa primeasca banii.

6. Transferul de bani

Cu vânzătorul de apartament se încheie contractul de vânzare-cumparare la notar, in baza lui înregistrati dreptul de proprietate pe numele Dvs. Contractul de credit încheiaț cu banca vă oferă banii cu imprumut in schimbul gajarii apartamentului in folosul bancii, de obicei, banii sunt transferati direct la vânzător.

7. Oformarea asigurarii

Dacă apartamentul este procurat in ipotecă, este pus in gaj la bancă. Prin lege, este necesar să fie facuta asigurarea.

8. Înregistrați proprietatea și garanția

Acest lucru este necesar, altfel dreptul de proprietate nu va apărea. Dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare si a contractului de imprumut cu banca, inregistrati dreptul de proprietate la organul cadastral, de obicei, dreptul de proprietate este înregistrat în termen de 1 zi.

În oformarea unui credit ipotecar și alegerea unui apartament vă va ajuta compania Citys.

 

FAQ - Cum sa procuri un apartament în ipoteca?

Primii pasi pentru a procura un apartament in ipoteca sunt : 1. Evaluați-vă capacitățile financiare, 2. Contactați compania imobiliară, 3. Examinarea cererii dvs. de catre banca, 4. Evaluarea proprietății... În oformarea unui credit ipotecar și alegerea unui apartament vă va ajuta compania Citys.
Pasii pentru a duce contractul la un final reusit sunt: 5. Contractul de credit, 6. Transferul de bani, 7. Oformarea asigurarii, 8. Înregistrați proprietatea și garanția. În oformarea unui credit ipotecar și alegerea unui apartament vă va ajuta compania Citys.