Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

În ce sector cumperi un apartament?

photo În ce sector cumperi un apartament?

 

 Atunci când cumperi o casă te orientezi la o perspectiva îndelungată și cel mai adesea este o achiziție unică în viață. Dar nimeni nu știe ce se va întâmpla în viitor, așa că procurați imobile care să le puteți vinde la necesitate și să nu pierdeți la preț.

Sunt multe apartamente în orice zonă a orașului - Botanica, Centru, Buiucani, Sculianca, Rîșcanovca, Posta Veche.

La ce trebuie să acordați atenție atunci când alegeți un apartament.

Zonele de agrement

Prezența parcului în apropierea casei. Botanica este renumită pentru Grădina Botanică și grădina Zoologică, precum și parcul mare de la Valea Trandafirilor, unde va fi frumos să petreci timpul cu întreaga familie. La Buiucani, parcul principal este Dendrarium, lângă parc există o clădire nouă și mare, de unde puteți cumpăra un apartament cu vedere la parc. În apropiere se află un alt parc - Valea-Morilor, cu un lac frumos, unde majoritatea locuitorilor le place să se relaxeze. La Sculianca apartamentele sunt solicitate în apropierea parcului „La Izvor”. Și, desigur, Centrul cu propriul său parc „Ștefan cel Mare”, pe teritoriul căruia se află cafenele și zone de agrement.

Fond locativ

Pentru mulți, este prioritar să cumpăre un apartament într-o clădire nouă, dar în alegerea unei noi clădiri, ar trebui să acordați atenție calității sale și dezvoltatorului. În fondul de locuințe vechi, există și case populare. Există multe locuințe secundare, care nu cedeaza la calitate clădirilor noi. Un număr mare de clădiri noi în zonele parcului din Botanica, Buiucani și Râșcani. Apartamentele cu vedere la parc sunt foarte solicitate și vor fi întotdeauna întrebate.

Transportul public și infrastructura

Când cumpărați un apartament, ar trebui să acordați atenție străzilor principale din zona selectată. Nu este necesar să cumpărați un apartament în zona cea mai scumpă și de elită, este mai bine să vă concentrați pe disponibilitatea infrastructurii dezvoltate, magazine, farmacii, școli, grădinițe din apropiere. De asemenea, la câțiva pași de transport și de stațiile publice.

Planimetria apartamentului

Camerele de trecere, camerele nestandarte, fără balcon, coridor mare care ocupă spațiu util - nu luați în considerare astfel de apartamente. Apartamentele cu camere mari separate, bucătărie mare, sunt foarte solicitate.

Dacă sunteți în căutarea unui apartament pe piața secundară:

    Seria Brejnevcă - o serie de case de piatra de calcar (cotileț). Seria Brejnevca se găsește în sectoarele Botanica, Centru, Rîșcani și Buiucani.

    Seria Bălți - o serie de clădiri cu 9 etaje. Astfel de clădiri se găsesc cel mai des în sectorul Ciocana.

    Seria Cehă - o serie de case de piatra de calcar cu cinci etaje. Astfel de case se găsesc adesea în sectorul Râșcani.

    Seria Hrușciovcă - o serie de case cu 4 - 5 etaje. Cel mai adesea, astfel de case se găsesc în sectorul Botanica, Rîșcani și Buiucani.

    MS (seria Moldovenească) - O serie de case din panouri beton cu cinci etaje sau 9/10 etaje. Astfel de case sunt răspindite în Chișinău, în special în sectoarele Ciocana, Centru, Rîșcani, Buiucani și Botanica.

    Seria Varnițscaia - o serie de case din panouri beton. Se găsesc mai des in sectoarele Ciocana, Rîșcani, Buiucani și Botanica.

    Seria 102- o serie de case din piatra de calcar cu cinci etaje, cu o planimetrie confortabilă, camere mari separate. Se găsesc mai des în Centru, Botanica și Rîșcanovca.

   Seria 135 - o serie de case cu nouă etaje cu fundație din beton. Mai des astfel de case se găsesc în sectoarele Botanica, Ciocana și Rîșcanovca.

   Seria 143 - o serie de case din panouri de beton cu nouă etaje. Case de acest tip se găsesc în sectoarele Rîșcani, Ciocana, Botanica, Centru și Buiucani.

Terenurile pentru copii și sport

Un loc de joacă echipat în curtea casei joacă un rol important în alegerea unui apartament. Complexele de clădiri noi au proiectat din start locurile de joacă pe teritoriul complexului, uneori putem găsim chiar și grădinițe private pe teritoriul complexului. Dar în vecinătatea locuințelor secundare există multe terenuri echipate pentru agreement, sport și desigur parcuri.

La cumpărarea unui apartament, principalele dezavantaje ale locației sunt prezența zonelor industriale, căi ferate și autostrăzi, zone cu un nivel sporit de zgomot.

Alegeți locuinta potrivită având în vedere toți factorii enumerați. Compania Citys vă poate ajuta în acest sens.

 

FAQ

Atunci când cumperi o casă te orientezi la o perspectiva îndelungată și cel mai adesea este o achiziție unică în viață. Dar nimeni nu știe ce se va întâmpla în viitor, așa că procurați imobile care să le puteți vinde la necesitate și să nu pierdeți la preț. Sunt multe apartamente în orice zonă a orașului - Botanica, Centru, Buiucani, Sculianca, Rîșcanovca, Posta Veche. Atrageti atentia la urmatoarele momente: Zonele de agrement, Fond locativ, Transportul public și infrastructura, Planimetria apartamentului, Terenurile pentru copii și sport, dar si alte aspecte care sunt importante pentru dvs.
Seria Brejnevcă - o serie de case de piatra de calcar (cotileț). Seria Brejnevca se găsește în sectoarele Botanica, Centru, Rîșcani și Buiucani. Seria Bălți - o serie de clădiri cu 9 etaje. Astfel de clădiri se găsesc cel mai des în sectorul Ciocana. Seria Cehă - o serie de case de piatra de calcar cu cinci etaje. Astfel de case se găsesc adesea în sectorul Râșcani. Seria Hrușciovcă - o serie de case cu 4 - 5 etaje. Cel mai adesea, astfel de case se găsesc în sectorul Botanica, Rîșcani și Buiucani. MS (seria Moldovenească) - O serie de case din panouri beton cu cinci etaje sau 9/10 etaje. Astfel de case sunt răspindite în Chișinău, în special în sectoarele Ciocana, Centru, Rîșcani, Buiucani și Botanica. Seria Varnițscaia - o serie de case din panouri beton. Se găsesc mai des in sectoarele Ciocana, Rîșcani, Buiucani și Botanica. Seria 102- o serie de case din piatra de calcar cu cinci etaje, cu o planimetrie confortabilă, camere mari separate. Se găsesc mai des în Centru, Botanica și Rîșcanovca. Seria 135 - o serie de case cu nouă etaje cu fundație din beton. Mai des astfel de case se găsesc în sectoarele Botanica, Ciocana și Rîșcanovca. Seria 143 - o serie de case din panouri de beton cu nouă etaje. Case de acest tip se găsesc în sectoarele Rîșcani, Ciocana, Botanica, Centru și Buiucani.