Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Nu puteți găsi ceea ce căutați? Sunați – vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

mai multe

Cum se vinde un apartament prin credit ipotecar?

photo Cum se vinde un apartament prin credit ipotecar?

 

Cumpărarea unui apartament prin ipotecă pentru majoritate astăzi este principala oportunitate de a rezolva problema locuinței. Cu toate acestea, ipoteca impune anumite obligații nu numai pentru acordarea împrumutului, ci și pentru vânzarea imobilelor.

Puteți vinde un apartament ipotecar, dar cu acordul băncii. Prin urmare, înainte de a începe căutarea unui cumpărător, proprietarul trebuie să contacteze banca și să afle schema de rambursare anticipată a împrumutului și eliminarea grevărilor din proprietate.

Modalități de a vinde un apartament prin credit ipotecar

• Cea mai ușoară și mai populară modalitate este de a vinde un apartament cu rambursare anticipată a împrumutului (dacă soldul datoriei este nesemnificativ sau există bani liberi). De obicei acest lucru se întîmplă în modul următor: se ia o arvună de la cumpărător, se achită creditul ipotecar și apoi se vinde proprietatea. La rândul său, banca acordă permisiunea de a vinde bunuri imobil într-o ipotecă și de a întocmi un document privind datoria rămasă.

• A doua modalitate de a înregistra o tranzacție atunci când vindeți un apartament ipotecar este să achitați datoria împrumutului în timpul tranzacției. Această opțiune necesită implicarea directă a băncii. Angajatul băncii trebuie să furnizeze un certificat cu privire la ce datorie mai trebuie plătită. Cumpărătorul depune apoi banii pentru vânzător în bancă utilizând un sistem securizat de decontare sau acreditiv. Urmează documentele și înregistrarea tranzacției în Registrul de stat.

·  A treia modalitate - vânzarea unui apartament împreună cu o datorie ipotecară, este de asemenea destul de obișnuită, mai ales atunci când împrumutatul nu are bani. În acest caz, vânzătorul trebuie să găsească un cumpărător care este gata să cumpere proprietatea în condițiile ipotecii. Cu această schemă, banca poate îmbunătăți ușor condițiile pentru împrumut - refinanțarea ipotecii. Pentru o persoană care dorește să cumpere un apartament conform acestei scheme, procedura este destul de simplă: trebuie să completați o cerere la bancă pentru un credit ipotecar obișnuit, să obțineți acordul băncii și să selectați obiectul grevat.

• A patra modalitate este vânzarea de locuințe ipotecare de către bancă. Aceasta nu este o opțiune bună, deoarece vânzarea de locuințe de către bancă are loc atunci când debitorul are datorii decente de plată. Pentru tranzacție este necesar acordul ambelor părți.

Așadar, cumpărarea unui apartament prin ipotecă nu este o povară, studiază bine toate avantajele și dezavantajele. " Cum sa procuri un apartament în ipoteca?" - citiți mai multe https://citys.md/blog/cum-sa-procuri-un-apartament-in-ipoteca sau contactați specialiștii noștri pentru o consultație gratuită.

FAQ

Exista multe moduri de avinde un apatament: Modalități de a vinde un apartament prin credit ipotecar. Vânzarea unui apartament împreună cu o datorie ipotecară. Vânzarea de locuințe ipotecare de către bancă. Vindeți un apartament ipotecar la care achitați datoria împrumutului în timpul tranzacției. Vinde un apartament cu rambursare anticipată a împrumutului. Cumpărarea unui apartament prin ipotecă pentru majoritate astăzi este principala oportunitate de a rezolva problema locuinței. Cu toate acestea, ipoteca impune anumite obligații nu numai pentru acordarea împrumutului, ci și pentru vânzarea imobilelor. Contactați specialiștii noștri pentru o consultație gratuită.
Cea mai ușoară și mai populară modalitate este de a vinde un apartament cu rambursare anticipată a împrumutului (dacă soldul datoriei este nesemnificativ sau există bani liberi). De obicei acest lucru se întîmplă în modul următor: se ia o arvună de la cumpărător, se achită creditul ipotecar și apoi se vinde proprietatea. La rândul său, banca acordă permisiunea de a vinde bunuri imobil într-o ipotecă și de a întocmi un document privind datoria rămasă. Așadar, cumpărarea unui apartament prin ipotecă nu este o povară, studiază bine toate avantajele și dezavantajele.